Om Mig

”De som inte tycker att de har tid att motionera, blir förr eller senare tvungna att se till att de har tid med att vara sjuka.”

 

Att bli sjuk tar sig många uttryck. Barn som inte rör på sig mår ofta dåligt och barn som mår dåligt rör sällan på sig tillräckligt. De känner sig blyga, utanför, klumpiga och fula. Efter ett par minuter i träningshallen släpper den känslan och jagandet efter bollen, förflyttningen med sabeln eller knycket i kastet blir det viktiga. Ingen bryr sig nämligen om hur du ser ut eller om du inte kan. Pang på nästa boll bara!

Badminton

Från början är jag själv ett ensamkommande flyktingbarn och med tiden blev idrotten en väg in i självkänsla och det svenska samhället för mig. Därför vet jag hur nyttigt det är att vara en del av idrottsrörelsen, att idrotta och hur det känns att vara den som är utanför.

Nu vill jag betala tillbaka genom att ta mig an alla de barn och ungdomar som inte lyckats bli uttagna i fotbolls-, basket- eller hockeylaget. Jag introducerar barnen till idrottens underbara värld med träning, gemenskap och fritidssysselsättning.

Jag bor och arbetar huvudsakligen i Norrköping men jag håller kurser och samarbeten i hela Östergötlands-regionen.

Badminton-balls-2